VERSENYIRODÁSOK

Keszthely Fő terén található Balaton Színház ad színvonalas és kultúrált körülményeket a versenyirodánkhoz.

Átlagosan évente 25 fő dolgozik azon, hogy a rajtcsomagok elkészítése, kiosztása és a helyszíni nevezés flottul menjen. Különösen büszkék vagyunk a KKM CSAPAT gyermek tagjaira, akik lassan átveszik a hatalmat az irodában. Majd csak figyeljétek őket.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FŐ TÉRI CSAPAT

Ők a cuki brigád, akik mindenhol ott vannak, pörögnek, forognak és mindent elintéznek, levezényelnek. Kb. 70-en vannak, ők azok, akik a fekete pólójukban mindig kilátszódnak a tömegből.

Diák közösségi szolgálatosaink mindent kicsinosítanak és feldíszítenek, fogadják a futókat a célban és gondozzák őket a cél után. Rendezik a kiállítókat, figyelnek a KKM-es forgatókönyvre, ja és leltároznak és mindig pakolnak. De a legjobb helyük nekik van, mert náluk mindig történik valami. És még az érmek is náluk vannak, szóval puncsosak.
 
 
 
 
KKM frissítőcsapat
 
FRISSÍTŐ ÁLLOMÁSOK

Sprint pályánkon körönként 1 db, míg a vasárnapi nagy pályán körönként 5 db frissítőállomás áll a futók rendelkezésére.

Mindazt a sok kínálnivalót, amit futóinknak adunk 60 fős csapat készíti elő, vezényli le és pakolja el. Ők nagyrészt a keszthelyi kungfu sportegyesület fiatal és szülő tagjai, akik a KKM-en önkéntes munkájukkal segítik a futókat.
 
 
 
 
 
KKM építő csapat
 
ÉPÍTŐ CSAPAT

Ez a gladiátorképző része a Keszthelyi Kilométereknek… 3 nap brutál meló éjjel-nappal rövid alvásokkal. Mindemellett megtiszteltetés a 20 fős építő csapatba bekerülni, de azért vasárnap éjfélre már nem túl motívált mindenki. Ők építenek a versenyközpontban és a pályán is mindent, na és felelnek is érte, szóval jónak is kell lennie mindennek. Ők lógnak a sátrakon, amikor vihar van, ők pakolják a 300 db kordont egyik helyről a másikra.
 
„Imádják” a főszervezőt és "lelkesen" ugranak az újabbnál újabb kitalált feladatokra.
 
 
 
 
 
KKM biztosítás
PÁLYABIZTOSÍTÁS

Biciklisek, motorosok, rendőrök, polgárőrök, orvosok és önkéntesek, összesen kb. 170 fő. Csak azért, hogy a KKM biztonságos legyen és a város is élhető maradjon.

Türelmesen terelnek, útba igazítanak és udvariasan felvilágosítják az agresszív vezetőket a kereszteződésekben. A fogalomtecnikai biztosítást, a millió bólya és tábla kihelyezését a kedvenc Road Piktorosaink végzik.
 
 
 
 
 
KKM fotós - Sallai Gabó
 
MARKETINGESEINK

Fotósok, grafikusok, informatikusok és marketingesek a csapat tagjai. Szinte láthatatlanok, de mindig találkozhattok munkáikkal a weboldalunkon, közösségi oldalainkon és nyomtatványainkon.
A verseny előtt fél évvel már brutálul dolgoznak a nevezőrendszerrel, amit használtok.
 
Ők az éjszakázók is, akik fáradtságot nem érezve sokszor hajnalig rakják össze a KKM-ünket, képeket válogatnak, Facebook posztokat gyártanak.
 
 
 
 
 
 
 
Marton Zsolt Mazsi
 
HANGULAT FELELŐSÖK

Marton Zsolt Mazsi neve eggyé vált márt a KKM-el, aki olyan hangulatot varázsol a rajtunkra, hogy a libabőrözés garantált.

Szabó Gyuszi igényes zenéivel a frissítőknél és a sprint pályán szórakoztat benneteket. A Rezidance táncosai, a Boombatucada dobosai, a Maratonangyalok mind-mind egyedivé és felejthetetetlenné teszik a pünkösdi hétvégét.
 
 
 
 
 
 
KKM szurkolók
 
SZURKOLÓINK
 
Messze földön híresek és találékonyak a szurkolóink, akik csapatunk tiszteletbeli tagjai. Kedvenceink azok a gyenesdiási családok, akik locsolócsővel, néha nagynyomásúval hűsítik a melegben a futóinkat.
Sokszor készülnek saját frissítőállomással is, amit a családtagok üzemeltetnek.