HU

Szeptemberi újra indulás

Örömmel közöljük, hogy egyeztetve Keszthely Város Önkormányzatával sikerült az Intersport Keszthelyi Kilométerek új hétvégéjét kijelölni.
Természetesen nagyon szurkolunk, hogy szeptemberben már biztonsággal lehessen futóversenyeket rendezni és versenyünk az ISKKM2020 egy valódi ÖRÖMFUTÁS legyen számotokra.
Így ebben az új 2020. szeptember 26-27-ei időpontban pont olyan nagy szeretettel fogunk várni benneteket, mint eddigi történetünkben bármikor Jó hír az is, hogy az új hétvége szombat-vasárnapi rajtolási időpontjai nem változnak és a programjaink menetrendje ugyanaz marad.
 
De mi is a teendőd a gyakorlatban, ha már neveztél hozzánk?
Először is kérünk, hogy a következő napokban alaposan gondold át mit szeretnél, hogy mi minél ügyesebben kiszolgálhassunk.
 
Ha jössz velünk szeptember 26-27-én ugyanabban a versenyszámban mint amire a nevezésed szól, akkor SEMMI TEENDŐD NINCS.
 
A következő héten emailben minden előnevezőnk személyre szóló űrlapot kap és ha szükséges, akkor igényei szerint választhat majd az alábbiakból:
  • ha a Te is jössz velünk szeptemberben, de nem az eredeti versenyszámban, akkor ingyenes adminisztrációval módosíthatsz.
Azoknak ajánljuk a következőket, akik még bizonytalanok:
  • ingyenes adminisztrációval átadhatod valakinek a nevezésed,
  • 2021-re átrakhatod nevezésed, még a 2020-as áron,
  • utalványt kaphatsz a befizetésed értékében,
  • valamint, ha soha többé nem szeretnél a KKM közelébe sem jönni akkor visszafizetést is kérhetsz.
Amennyiben még szeptemberben sem engedélyezik az 500 fő feletti rendezvényeket, akkor az ISKKM2020 teljes rajtlistája automatikusan átkerül a 2021-es évre – ÉS SEMMI TEENDŐD NINCS.
 
MI ÚJULT ERŐVEL FOLYTATJUK AZ ELŐKÉSZÜLETEKET A SZEPTEMBERI TALÁLKOZÁSRA.