HU

2021. Pünkösdre halasztás - 2021. május 22-23.

Szeretjük az ölelést a puszit a pacsit, amikor találkozunk ismét és szeretjük a rajtjánál a hering partit is, szóval a tömeget...
De nem szeretjük a bizonytalanságot, mert a biztonságban sokkal jobban érezzük magunkat.
 
Ezért július 23-án meghoztuk azt a döntést, hogy elhalasszuk az Intersport Keszthelyi Kilométerek futóversenyt a 2021-es pünkösdi hétvégére, mely hagyományosan a rendezvényünk időpontja.
Nem szándékoztunk ide jutni, hogy le kelljen mondani a szeptemberi KKM-et is a korábbi pünkösdi után és csalódást okozni futóinknak... de utáljuk a halogatást is. ‼️‼️

Szóval nem szeretnénk tele lenni megkötött szerződésekkel, kifizetett számlákkal, majd esetleg túl későn lemondott szeptemberi futóversennyel.
Mindig is szerettünk reálisan állni a dolgokhoz, ezért reméljük döntésünkkel is megbízhatóságot sugallunk.

Így most akkor megvárjuk amíg lehet újból örömködni, hiszen a jövő pünkösdig már csak 10 hónapot kell várni és 243-at aludni.
A rajtlistánkban levő versenyzőink összes idei befizetése a jövő évi KKM-re lesz érvényes, majd februárban emailben keresünk meg mindenkit az esetleges versenyszám módosítások ügyében.
Addig is gyűjtsétek szorgalmasan a kilométereket, hogy a kedvenc versenyszámodban indulhassatok Keszthelyen.
Tehát a 2020-as teljes rajtlistája automatikusan átkerül a 2021-es évre – ÉS ÍGY SEMMI TEENDŐD NINCS.

A biztonság kedvéért se fekete macska se 13-as szám nem lesz nálunk többé… mert mi a 14-gyel folytatjuk tovább... sőt tele leszünk jobbnál jobb parádés ötletekkel.
Köszönjük megértéseteket és találkozzunk inkább 2021. pünkösdkor a 14. ISKKM-en!!!
 
Bedő Bea főszervező