Sajtóközlemény - 2016. május 11

IX. Keszthelyi Kilométerek Sajtóközlemény

Több mint kétezer futót várnak a pünkösdi hétvégén Keszthelyre.

A szervezők a különböző korosztályokban és futószámokban több mint kétezer résztvevőre számítanak a IX. Intersport Keszthelyi Kilométerek elnevezésű pünkösdi futófesztivál alkalmával. A Balaton-parti versenyen több mint 300-an biztosítják majd a pályát, és vigyáznak a futókra.

„Igazi családi futóhétvégét szervezünk, hiszen minden korosztályra gondolunk. Az előnevezések és a korábbi versenyek alapján várhatóan mintegy 1600 felnőtt és 5-600 gyermek fog rajthoz állni a két nap alatt. A legrövidebb táv a gyermekeknek 250 méter, a leghosszabb a felnőtteknek 42 km lesz. Nagy létszámú szervező- és önkéntes csapattal, több mint 300 fővel dolgozunk, hogy biztonságos pályát biztosítsunk. Igazi fesztiválhangulatot biztosít majd a sport mellett többek közt Dallos Bogi együttesének a koncertje, a Runner Expo, a tésztaparti és az ingyenes gyermekanimáció, a Várkert Pihenőzóna a Varázshangok Gyermeksarokkal. A rendezvény az egészséges táplálkozást is népszerűsíti, ezért bio-sétányt is telepítünk” – tájékoztatott Bedő Beáta főszervező, aki hozzátette: kérik a közlekedők megértését, hiszen jelentős forgalomkorlátozások várhatók a városban.

Május 14-én, szombaton délelőtt 18 futamot rendeznek a gyermekeknek, délután 2,5 és 5 km-es távok következnek. Május 15-én délelőtt 10 órakor rajtol az Intersport Keszthelyi Kilométerek félmaraton, maraton. A rendezvény központja a keszthelyi Fő tér.

Nevezni a helyszínen május 14-én 12 és 20 óra, május 15-én 7 és 9 óra között lehet.

Részletes program, kiírás, útlezárások, és információk: www.keszthelyikilometerek.hu

2016. május 11.

Elérhetőségek, további információk: 

Vasvári Ferenc sajtókapcsolatok, (+36 30) 951 6602, 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Bedő Beáta főszervező, IX. Keszthelyi Kilométerek Félmaraton, maraton
(+36 30) 267 1236,
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. és www.keszthelyikilometerek.hu

  
Letöltéshez kattintson a képre! 

sajtóközlemény word formátumban

KKM / Intersport Keszthelyi Kilométerek
félmaraton, maraton, váltók
Keszthely, 2018. május 19-20.

Sajtóközlemények 2018-as évből