Sajtóközlemény - 2013. február 28.

4RUN Félmaraton sorozat, VI. Keszthelyi Kilométerek Sajtóközlemény

A várható nagy létszám miatt jelentős forgalomkorlátozások a Keszthelyi Kilométereken

Új vonalvezetése van a VI. Intersport Keszthelyi Kilométerek futóverseny pályájának. A viadalra a korábbi tájfutó világbajnok, MOB-alelnök Monspart Sarolta is ellátogat.

Elkészült a pünkösdi, Keszthelyi Kilométerek utcai futóverseny 10,5 kilométeres körpályájának új vonalvezetése; a szervezők kivették a szűkös fordulókat, Gyenesdiáson pedig bővítették a pályát. A biztonságos és komfortos versenyzés érdekében a májusi futóverseny teljes városi szakaszán félpályás útlezárás lesz érvényben, Keszthely és Vonyarcvashegy között szünetel majd a verseny ideje alatt a vasúti forgalom.

A május 18-19-ei futóverseny névadója idén is az Intersport. Az eseménnyel kapcsolatos további hír, hogy a fesztiválra elfogadta a meghívást Monspart Sarolta, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, a MOB szabadidősport tagozatának elnöke is.

Versenykiírás: http://www.keszthelyikilometerek.hu/versenykiiras
Nevezés: http://www.keszthelyikilometerek.hu/nevezesek