Sajtóközlemény - 2014. február 11.

VII. Keszthelyi Kilométerek Sajtóközlemény

Keszthelyi Kilométerek: Futó és triatlon hétvégékre készülnek Keszthelyen

A tavasz vége a sportrendezvényekről szól majd Keszthelyen – tájékoztatott Bedő Beáta, az idén hetedik alkalommal meghirdetett Intersport Keszthelyi Kilométerek elnevezésű, kétnapos futófesztivál főszervezője.

„A szervezés jó úton halad, az előnevezések száma, nem egészen négy hónappal a pünkösdi esemény előtt, már jóval meghaladja a négyszázat. Az előző esztendőkhöz hasonlóan, idén is sikerült névadó támogatónak megnyernünk az Intersportot, mellyel kiválóan tudunk együttműködni. A rendezvénynek új logót találtunk ki, a sárga szervezői busz a szervezőmunkát szimbolizálja, mellyel be szeretnénk mutatni a szervezői csapat tagjait és a versenyt megelőző munkafolyamatokat. Az elmúlt hat esztendő tapasztalataival a hátunk mögött fontosnak tartjuk, hogy szakemberek felkérésével és tanácsaival folyamatosan képezzük a hobbisportolóinkat és az érdeklődőket, így cikkeket jelentetünk meg, valamint előadásokat tartunk, ezáltal segítséget nyújtunk a Keszthely-környéki sportolóknak a felkészülésükben a versenyszezon egyes állomásaira. Ezekről az eseményekről honlapunkon, a keszthelyikilometerek.hu -n lehet tájékozódni” – foglalta össze Bedő Beáta.

A Keszthelyi Kilométerek főszervezője hozzátette, a tavasz vége Keszthelyen a szabadtéri sportrendezvényekről szól majd.

„Május utolsó hétvégéjén rendezik a Keszthely Triathlon középtávú versenyt az Ilovebalaton.hu Kft. szervezésében, majd ezt követi a pünkösdi hétvégén, június 7-8-án a Keszthelyi Kilométerek. A két esemény szervezői együttműködnek egymással, a futókat és triatlonistákat egyaránt várják májusban és júniusban Keszthelyre!” – hangsúlyozta a térség egyik legnagyobb futóeseményének főrendezője, aki idén is mintegy kétezer résztvevőt vár a kétnapos fesztiválra.

Versenykiírás: http://www.keszthelyikilometerek.hu/versenykiiras
Nevezés: http://www.keszthelyikilometerek.hu/nevezesek
Bővebb információ: keszthelyikilometerek.hu

2014. február 11.