Hírlevél - április 26.

 

Kedves Versenyzőnk !

Tutira szeretnénk menni a 10. JUBILEUMI Intersport Keszthelyi Kilométereken, mert egy szülinaphoz ez illik leginkább. Szóval küldjük a legújabb infókat, hogyha már neveztél tudjad a fejleményeket, ha pedig még nem, akkor dönthess, hogy pünkösdkor Keszthelyen a helyed.

ONline nevezésed itt adhatod le hozzánk

Módosítottuk a 10,55 km rajtjának időpontját

 

A teljes pünkösdi hétvégés programot itt láthatod

 

Iramfutók kerestetnek

Ahogyan az elmúlt években, idén is iramfutók segítik azokat, akik ezt igénylik az Intersport Keszthelyi Kilométerek verseny során. Ezért arra kérünk, hogy ha szeretnél iramfutóként részt venni az idei KKM-en, akkor küld el jelentkezésedet és bármely versenyen elért hasonló eredményt igazoló eredménylistádat az elmúlt évben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. emailcímre.

Ők már iramfutók a KKM-en

Újdonság a gyermek futamainkon

Az elmúlt 10 évben a kisgyerek futóink felnőttek és TOVÁBBRA IS FUTNI AKARNAK!!! Ezért ÚJ TÁVOK: 12-13-14 ÉVES FIÚ/LÁNY FUTAMOK, az idei KKM-en. A távok hossza: 6 éves korig: 250 m, 7-9 éves korig: 500 m, 10-11-12 éves korig: 1000 m, 13-14 éves korig: 1500 m. Külön fiú – lány kategória indítás (amennyiben a várható időjárás indokolt a nemek összevonásra kerülnek) és a nevezés továbbra is ingyenes marad.

Bővebb infók a gyermek versenyről

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom