Hírlevél - április 20.

 

Kedves Versenyzőnk !

Márcsak 44 nap és itt a pünkösdi hétvége az Intersport Keszthelyi Kilométerekkel! Legfrissebb híreinket osszuk meg veled, melyekre nagyon büszkék vagyunk és persze nehogy lemaradj a fejleményekről. Tanulságokat is tartalmaznak híreink, mert mindenki tudja, hogy az anyukák tanácsait érdemes megfogadni...

Várunk téged is, versenyszámainkból itt választhatsz

Az Olimpiai Ötpróba sorozat tagja a KKM

Csatlakozott az Olimpiai Ötpróbához az Intersport Keszthelyi Kilométerek futóverseny. A hazai szabadidősport-rendezvényeket összefogó programban közel 60 rendezvény szerepel, köztük 18 futóverseny. „Örömmel csatlakoztunk, mivel az ötpróba-mozgalom egyik célkitűzése, hogy minél több embert megmozgasson, ez pedig a Keszthelyi Kilométerek szervezőcsapatának céljaival is megegyezik. A tokiói olimpiáig tartó eseménysorozat egyik állomásaként mi is sokaknak hozzájárulunk pontjaik gyűjtéséhez, melyek majd jutalmakra válthatók be.” – fogalmazott a KKM főszervezője. Az Olimpiai Ötpróbáról infók olvashatók az olimpiaiotproba.hu oldalon.

Nevezz online hozzánk, hogy részt vegyél a pontgyűjtésben

 

Rólunk írták - egy anyuka beszámolója

Nagyon tanulságos beszámoló két egymást követő KKM-es évről. Báló Éva meséli el fia Benjámin versenyzését: "Mikor az intenzív osztályon felébredt, első kérdése az volt, hogy befutott-e a célba. Mondtuk,hogy nem, de a lényeg, hogy megúszta épségben. A következő évben, az öccsével együtt indult, aki félmaratont futott, hogy a második körben együtt futhasson be a bátyjával a célba. Aztán boldogan állt a rohammentő mellé, hogy ezúttal a saját futóművein ért célba. Hát a Gáspár családnak ezért felejthetetlen a KKM."

Olvasd el a teljes beszámolót

Szállás Keszthelyen - Hotel Ovit

Ideális szálláshely futóknak pünkösdkor a HOTEL***superior OVIT a város határában, a Balaton parttól 2 km-re. A kikapcsolódást segíti a külső úszómedence és pezsgőfürdő, finn-szauna, infrakabin, Yumeiho-japán-masszázs. Minden egyben itt adott, ami kell a nyugodt induláshoz és a pihenéshez a versenyzést követően.

A pünkösdi KKM ajánlat itt látható

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom