Hírlevél - március 28.

 

Kedves Versenyzőnk !

Elindultak a tavaszi futóversenyek és közeledik a pünkösdi hétvége a 10. JUBILEUMI Intersport Keszthelyi Kilométerekkel. A június elejei hosszú hétvége és a 2 napos KKM tartalmas programokat kínál Keszthelyen férjnek, feleségnek, kisgyereknek és a nagyobbaknak is.

A család minden tagja megtalálja kedvenc versenyszámát nálunk

Készülőben a 10. érmünk

Itt a 10. érmünk, a 10. KKM-en, kizárólag az ünneplés jegyében. Volt már buszos, volt díszes, volt egyszerű és volt szivecskés is. Idei érmünk is hazai tervezővel készült, hazai gyártó munkája. Nekünk ez fontos. Reméljük illusztris darabja lesz az éremtartóknak.

Nevezz online, hogy te is megszerezd

 

Keszthely Kincse lett a futóversenyünk

Képzeljétek a KKM bekerült a helyi értéktárba és a "Keszthely Kincse" címet kapta!!! A keszthelyi Balaton Színházban ünnepélyes átadás keretében lejátszották a 2016-os filmünket, szóval nézzétek meg ti is a mi kincseinket. Ha eddig nem láttátok még, akkor azért, ha már láttátok, akkor pedig azért!

Nézd meg videónkat, nézd meg kincseinket

Böngésszed a rajtlistákat

2 napos verseny, rengeteg versenyszám, kicsiknek és nagyoknak. Sokan mondják azt, hogy itt mindenkivel lehet találkozni, hogy a KKM jó találkozópont. Ebben mi is egyetértünk. Nézd át rajtlistáinkat, kik lesznek azok, aki már biztos indulnak a 10. Intersport Keszthelyi Kilométereken.

Versenyszámaink rajtlistáit itt találod

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom