Hírlevél - március 14.

 

Kedves Versenyzőnk !

Ahogy közeledik a pünkösdi hétvége és a 10. JUBILEUMI Intersport Keszthelyi Kilométerek, úgy válunk mi szervezők egyre érzelgősebbé a versenyünk kapcsán. A KKM csapatunkról van szó, hiszen számunkra is hihetetlen, hogy már tizedszer rendezzük meg kedvencünket. Azt a szeretetet, mi érzünk a KKM kapcsán, azt szeretnénk nektek is átadni június elején, készüljetek szívvel lélekkel, mert mi várunk benneteket.

Erről ti se maradjatok le, válasszatok a család minden tagjának a versenyszámokból

Pályarajz az Intersport Keszthelyi Kilométereken

És itt az idő, hogy a KKM 2017-es pályáját bemutassuk, ami nem tartogat meglepetéseket... mert ami jó, az jó, szóval úgy jó, ahogy van. A 10. évben ünnepeljük Keszthelyt, ünnepeljük ismét ezt a szép pályát!

Böngészd át a keszthelyi pályát

 

Gadányi Bálint írta rólunk

"A Keszthelyi Kilométerekkel való kapcsolatom az ősidőkig nyúlik vissza, nevezetesen a verseny születéséig 2008-ig. Az első tömegsport rendezvényeim közé sorolnám. Előtte atléta voltam és pályaversenyeken indultam jószerivel. Megfogott a verseny varázsa, a sétálóutcán való átfutás, a Balaton parti futás és az egész hétvége légköre. Nekem az ilyen hétvégi versenyek jelentik a kikapcsolódást. Itt tudok találkozni több távoli sporttárssal, baráttal egy barátságos versengés mellett. Nem mellesleg a maratoni váltó kategóriában mi állhattunk a dobogó felső fokára. Tudtam, hogy jövőre újra itt leszek és a pályaversenyekről is átváltottam a hosszabb távok felé a szabadba"

Olvasd el Bálint teljes írását oldalunkon

Versenyközpont a keszthelyi Fő téren

A jó kis Fő terünk, amit pont futóverseny szervezésre találtak ki ;-). 10. éve indítjuk innét a versenyünk rajtját és töltjük meg élettel a pünkösdi hétvégén. Versenyzés, szórakozás, pihenés egy helyen, a legjobb helyen.

A Fő téri versenyközpont itt látható

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom