Hírlevél - február 16.

 

 

 

Kedves Versenyzőnk !

110 nap van hátra a 10. JUBILEUMI Intersport Keszthelyi Kilométerekig. Csak 110 nap és még 110 nap, éppen aszerint, hogy hol tartasz a felkészülésben. A június 3-4-ai pünkösdi hétvége meglepetéseiből válogattunk, hogy mindenképpen itt akarj nálunk lenni ezen a jó kis hosszúhétvégén. Addig csak fuss és fuss!!!

Keresd fel oldalunkat, hogy válassz a család minden tagjának a versenyszámokból

Híres drónosaink lesznek a KKM-en

Ééééés aaaaaa meglepetésünk, hogy az idei KKM-en a világsajtót is bejáró kacsavideót készítő 3dpano.hu drónos csapata fog forgatni. A 3 drón és Lőrinc Balázs a garancia, hogy Te is tutira benne legyél a TV-ben. Na és Gabó. A világ legjobb kacsás videója a Balatonról

A világ legjobb kacsás videója a Balatonról

 

Szabó Béla Wojtek írta rólunk

2008-ban valami volt a levegőben. Valami friss új lendület, alkotás vágy. A magam részéről ebben az időszakban indultam el az ultrafutás göröngyös útján, tanultam az első lépéseket. Ugyanakkor otthon is álmodtak egyet és kitalálták Keszthely futását, a „Kilométereket”.

Olvasd el Wojtek teljes írását oldalunkon

Intersport országos kedvezmény futóinknak

A KKM% kedvezménykártya elfogadóhelyek száma bővült, ugyanis az Intersport összes magyarországi áruháza 10% kedvezmény nyújt futóinknak a nem akciós termékekből. Előnevezőinknek biztosítjuk ezt a plasztik kártyát, melyet postázunk is a részükre, így az már a versenyt megelőzően is használható.

Nevezz online rendszerünkben, hogy te is kártyához jussál

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Név: *
Email: *
 

KKM / Intersport Keszthelyi Kilométerek
félmaraton, maraton, váltók
Keszthely, 2018. május 19-20.

Névadó szponzor

Kiemelt támogatók

Korábbi hírlevelek 2018