Hírlevél - január 18.

 

 

 

Kedves Versenyzőnk !

Év elején szuper fogadalom lenne, nektek rutinos félmaratonosoknak és maratonosoknak, hogy kicsit segítsetek kezdő futótársaitoknak is. A tapasztalt futók köré mindig gyűlnek kezdő futók, akik szomjazzák a gyakorlati tanácsokat. Gondoljuk át, hogy a baráti társaságban, vagy a munkahelyi, lakóhelyi közösségben van-e olyan futó, aki örömmel venné ezt a figyelmességet. Róluk, kezdőkről szól a mostani hírlevelünk, küldd tovább egyiküknek!

15 tanács kezdő futóknak

Összegyűjtöttük tanácsainkat a következő témákban: gyakoriság és tempó, futócipő és ruházat, itt fáj, ott fáj, sík vagy terep, télen - nyáron, edzéstervek, levezetés, nyújtás... és még sok más hasznos tapasztalat. Ebben segít a 15 tanács kezdő futóknak c. ingyenes útmutató és a 10 részes Inspiráló futótárs c. hírlevél sorozat. De a legfőbb szabály az, hogy ne hallgass mindenkire, alakítsd ki saját magad a futási szokásait!

Útmutatónkat a 15 tanáccsal itt találod

 

Meglepetés, meglepetés hátán

Egy 10. szülinap az mégis valamilyen különleges dolog. Mi is így gondoljuk, ezért szeretnénk az ünnepet minél tartalmasabbra összeállítani. Ne utcabálra, ne fesztiválra és ne is valami brutál dologra gondolj, mert az igazi jó hangulat a kis ötleteken, az apró meglepetéseken és a kreatív megjelenésben rejlik. Ezért 2017-ben mi is erre törekszünk.

Ne hagyd ki a meglepetéseket, gyere a KKM-re

Edzéstervvel biztos a siker

Bizonytalan vagy, hogy mikor és mennyit fussál? Netán újra el akarod kezdeni az edzéseket? Még éppen időben vagy, hogy a tavasz végére, nyár elejére felkészüljél komolyabban. Bár a motíváció az igazán a lényeg, de, ha tuti sikert szeretnél ne hagyd ki ezt a lehetőséget sem!

Készülj a mi edzéstervünkkel

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom