Hírlevél - december 13.

A hideg decemberben már minden futó vágyik újból a napfényre és a felmelegedésre. A virágos tavasz végén a pünkösd az első igazi lehetőség a közös balatoni utazásra, egy közös futóversenyes hosszú hétvégére.

Tervezz előre időben, tartozz te is egy színes csapathoz a KKM-en, színesítsd te is részvételeddel az Intersport Keszthelyi Kilométereket.
Online nevezőrendszerünket ITT találod!
Még időben vagy, hogy karácsonyi KKM utalványt rendelj tőlünk szeretteidnek és futótársaidnak.

A teendőd csak annyi, hogy megrendeled e-mail-ben a névre szóló utalványt, ami Karácsony előtt postán fog érkezni a címedre.
Utalvány megrendelése: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.
2018. május 19-20. pünkösdi hétvége
Intersport Keszthelyi Kilométerek

Együtt VELED pünkösdkor Keszthelyen!!!
Üdvözlettel: a KKM csapat
Ha érdekel kik érkeznek hozzánk pünkösdkor,
Rajtlistákat itt megtekintheted!
Kövess minket a Facebook-on!
facebook.com / keszthelyikilometerek
A KKM hírlevelét olvasod. Azért kaptad ezt a levelet, mert a 2008-tól évente megrendezésre kerülő Keszthelyi Kilométerek félmaraton, maraton futóversenyre neveztél, részt vettél, vagy rész szeretnél venni. Ha nem kívánsz a jövőben a Keszthelyi Kilométerek futóversenyről több információt kapni és nem szeretnél a jövőben a futóversenyen részt venni, akkor 1 kattintással ITT törölheted e-mail címedet a levelező listánkról.