Hírlevél - június 2.

 

 

 

Kedves Versenyzőnk !

Pár héttel ezelőtt a pünkösdi hétvégével elkezdődtek a nyári balatoni futóversenyek. Kezdődött a sor nálunk az Intersport Keszthelyi Kilométerekkel, majd folytatódott az Ultrabalatonnal és folytatódik a hétvégén a Keszthely 10K-val. A balatoni érzés ott van a szeles, esős időben és a kicsit szerencsésebb napsütéses időjárás mellett is. Nekünk a KKM-en az előbbi jutott, de igazán büszkék lehetünk az 1250 felnőtt és 380 gyermek futónkra, akik kitartottak mellettünk. Köszönjük szépen, hogy mindenki velünk volt!

A KKM weboldalon itt találod galériánkat

Jól sikerült a videónk, esővel kezdődik

A zuhogó reggeli esőt jól illusztrálja a filmünk kezdő zenéje, melynél csak a gumicsizma jobb, ami az első kockán látható. Szerencsére a szombati és vasárnapi rajtra is elállt az eső, de az esernyős, esőkabátos hangulat megmarad az egész hétvégén.

Nézd meg a KKM filmet 

Keszthely 10K futóverseny - június 4.

Idén először kerül megrendezésre június 4-én az I love Balaton szervezésében a Keszthely 10K elnevezésű futóverseny. 5 és 10 kilométeres távok közül lehet választani, a gyerekeknek ingyenes a nevezés. Ha kedvet kaptál a nevezéshez, akkor ne hezitálj, hiszen mindjárt eldördül a rajtpisztoly.

Itt találod a részleteket

NaturMed Hotel Carbona családi ajánlatai

Szeretnéd, ha idén végre tökéletes lenne a családi nyaralás, amikor a gyerekek önfeledten merülnek bele a játékos programokba, ti pedig végre kipihenhetitek a munka fáradalmait? Ez az idill nem lehetetlen: a hévízi NaturMed Hotel Carbonában ugyanis mindenki a saját igényei, ritmusa szerint pihenhet. A vendégszeretetéről híres szállodában a szórakoztatás és kényeztetés mellett ráadásul odafigyelnek az egészségetekre is. Foglalj időben, hogy az előfoglalási kedvezményt ki tudd használni!

Családi ajánlatok a nyárra

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom