Hírlevél - május 13.

 

 

 

Kedves Versenyzőnk !

Itt a pünkösdi hétvége, Intersport Keszthelyi Kilométerekkel. Voltál már, egyszer, többször, imádod? Igyekszünk ismét rászolgálni a bizalmatokra, idén kilencedszer. KORLÁTLAN HELYSZÍNI NEVEZÉSSEL készülünk, hogy a messziről érkezők is biztonsággal tudjanak elindulni hozzánk. A weboldalról letölthető parkolókártya segítség a szombati parkolásban. Mindenki velünk!

A KKM weboldalt, versenykiírást, nevezést itt találod

Bemelegíthetsz a Hotel Ovitnál

Bemelegítő sátrat üzemeltet a KKM futóinak támogatónk a Hotel Ovit. Futópad, taposógép, evezőpad, csak nektek... Na és a futás végén egy ingyenes masszázs, igazi wellness.

A szálloda szállásajánlata itt olvasható Pünkösdre

 

Festetics kastély várja futóinkat

Csak nektek ... csak Keszthelyen. A Festetics kastély a KKM futóinak ingyenes belépést biztosít tárlataira, a családnak pedig 50% kedvezményt. Szóval kulturáltan fussatok, máshogy nem is lehetne a Festeticsek városában. Ne hagyjátok ki, ezt biztosan érdemes lesz felhasználni, kupon a rajtcsomagban.

Gyermelyi a tésztapartin

Ha tészta, akkor Gyermelyi... ezt minden anyuka tudja, ezért nálunk is Gyermelyi tésztát kaptok a tésztapartinkon, melyet a keszthelyi John's Pub csapata szervíroz. Calivita salátaolajok a salántánkon. Úgyhogy gyertek korán, nehogy elfogyjon.

Programlista szombaton és vasárnap

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom