Hírlevél - április 12.

 

 

 

Kedves Versenyzőnk !

Ha pünkösd, akkor Intersport Keszthelyi Kilométerek! Ez azért már minden évben biztos, hiszen 9. alkalommal várjuk futóinkat Keszthelyen. Sokan leszünk, hiszen "Mindenki velünk!" lesz, így nemhiába szólunk időben, hogy a KKM előnevezése 3 hét múlva záródik!!! Utána már csak a helyszínen lehet nevezni, de ott korlátlanul.

A KKM weboldalt, versenykiírást, nevezést itt találod

Fotózkodtunk, hogy megmutathassuk

Íme 2016-os versenypólónk a szervezőcsapat egyik tagján. Színes, vagány és mutatós. A KKM 2016-os szlogenje, hogy "Mindenki velünk!" kézzel fogható lesz a keszthelyi Fő téren az óriás fejekben, a KKM Shop ajándékaiban és a rengeteg versenyző révén, akik szombaton és vasárnap is versenyeznek nálunk. A futók felkészülten szeretnek versenyre járni, tudni, hogy mi mikor történik, a család minden egyes tagja, mikor fut pontosan.

Programjainkat itt találod!

 

Az óriás fejek is jó fejek

Velük és társaikkal találkozhatsz nálunk pünkösdkor... na jó, fel is veheted őket. 15 óriás fejjel mutatjuk meg a futók sokszínűségét, hogy mennyien sokan és mennyi félék vagyunk. Fotófalunk előtt biztosan tülekedés lesz, hiszen ilyen fotó nem sűrűn készülhet rólad!

A korábbi évek galériáit itt találod

KKM Shop itt is ott is

Versenyünk ajándéktárgyaival nemcsak a pünkösdi hétvégén találkozhatsz. Aki ellátogat a szombathelyi, nagykanizsai, keszthelyi, vagy zalaegerszegi Intersport áruházak valamelyikébe április 18-tól előre meg is vásárolhatja ezeket a KKM relikviákat. Ajánljuk a szurkolóknak, hozzátartozóknak és a rajongóinknak :-)

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom