Hírlevél - április 22.

 

 

 

Kedves Versenyzőnk !

Elkezdődött a befutó a KKM-en, hiszen az előnevezés április 30-án záródik!!! Persze helyszíni nevezés is kell egy valamire való futóversenyen, ezért nálunk létszámkorlát nélküli lesz! Szóval Mindenki velünk! aki már tudja, hogy jön hozzánk és mindenkit várunk aki mégcsak tervezi, hogy Keszthelyen a helye pünkösdkor.

A KKM weboldalt, versenykiírást, nevezést itt találod

KKM kedvezménykártya az előnevezőknek

Extra kedvezménnyel várjuk előnevezőinket, hiszen ők a versenyirodában személyre szóló kedvezménykártyát kapnak. Összegyűjtjük a futóknak szánt engedményeket a környéken, melyeket igénybevehetnek a pünkösdi hétvégétől október 31-ig folyamatosan. Mert Keszthelyre jó lesz visszatérni akár nyáron, akár az ősz folyamán bármikor.

A kedvezmények listája hamarosan olvasható a weboldalunkon.

 

Bio-sétány árusai a versenyközpontban

Minden évben igyekszünk újdonságokkal színesíteni kínálatunkat. A futók az egészséges termékek szerelmesei, ezért nálunk ezekből is találhatsz választékot. Akát bio, akár csak egészséges érdemes lesz végig sétálni, megvásárolni és kipróbálni

A Batz egyedi talpbetét rendszere a KKM-en

A Batz egyedi talpbetét rendszere először futóversenyen! A futás és a láb elválaszthatatlanságának jegyében a Batz Manufaktura csapata – történetében először – úgy döntött, hogy bemutatja forradalmi egyedi talpbetét rendszerét a futótársadalom krémjének, a leginkább egészségtudatos szabadidős sportot űzőknek.

Olvasd tovább a cikket

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom