Hírlevél - február 28.

 

 

 

Kedves Versenyzőnk !

A KKM pályája a tavalyi évben nagyon átalakult, hiszen Keszthely egyik legnagyobb útjával bővült, a Tapolcai úttal. Idén is biztonságos teljes és félpályás útlezárásokon haladnak futóink a 10,5km-es körpályánkon. A Festetics kastély parkja megújult, megszépült, így versenyzőinket az épület mögötti sétányon vezetjük át, így "kulturáltan" fogunk futni pünkösdkor!

A KKM weboldalt, versenykiírást, nevezést itt találod

Ha a bevált módon szeretnéd

Néhány futónk hiányolta a szokásos év végi meglepetésünket a KKM edzésnaplót. Mi azt hittük, hogy a millió kütyü világában már senki sem használ papír naplót az edzéseihez, így váltottunk a hűtőmágnes ajándékra.

Aztán kiderült, hogy sokan szerettétek, így megszerkesztettük újból, csak nektek!

FIGYELEM: Kétoldalas!!! beállítással nyomtasd, majd vágd félbe a papírt. Párat hajtogatsz, összetűzöd és máris kész.

Itt tölthető le az edzésnapló

 

Pályánk kicsit másképp

Folyamatosan bővül évről-évre a Keszthelyi Kilométerek kínálata, annak ellenére, hogy a szokásos lista is elég széles: egyre több versenyszám, a jó kis expo, benne a KKM shop és számos kiegészítő program. Az idei újdonsággal a helyi egészséges termékeket felvonultató Biopiaccal az egészséges életmód szerelmeseinek szeretnénk újat mutatni.

A félmaraton, maraton pálya itt található

Ismét együtt az Intersporttal

Több év közös munka után újra meghosszabbította az együttműködést az Intersport és a Keszthelyi Kilométerek csapata. Ennek a kapcsolatnak nagyban köszönhető, hogy az évek folyamán sikerült a versenyünk színvonalát tartanunk, talán egy picit emelnünk is. Köszönet érte az Intersportnak és persze nektek is, hiszen nélkületek nem tartanánk ott, ahol tartunk. Nektek szánjuk azokat az új meglepetéseinket is, melyekkel nemsokára találkozhattok a szombathelyi, nagykanizsai, zalaegerszegi és keszthelyi áruházakban.

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom