Hírlevél - január 17.

 

 

 

Kedves Versenyzőnk !

2016-ban is KKM - folyamatosan bővülő kínálat a pünkösdi Keszthelyi Kilométereken! Az elmúlt 8 év tapasztalatai alapján, figyelve a versenyzők szokásait a módosított programterv a legkedvezőbb lesz a kicsi és felnőtt futóinknak. A szombat délelőtti gyermek futamok, majd a délutáni 2,5 és 5 km-es távok töltik ki a teljes napot, melyet este tésztaparti és koncert követ. A május 14-15-ei hétvége fő attrakciója a vasárnapi félmaraton, maraton verseny, mely délelőtti 10 órás rajtjával fogja elvarázsolni a verseny rajongóit. 2016-ban is mindenki velünk!

A KKM weboldalt, versenykiírást, nevezést itt találod

Bogi koncert a tésztaparti után

A pünkösdi hétvége szombat estéjén 19.00 órától a Dal című Eurovíziós dalversenyből ismert Dallos Bogi ad élő koncertet, a rádiókból ismert népszerű dalokkal. Különleges látványban ismét bővelkedni fog a keszthelyi Fő tér, kiegészülve a szokásos Várkert Pihenőzónával, a Varázshangok Gyermeksarokkal.

A teljes 2016-os programunk

 

Biopiac, KKM shop, RunnerExpo

Folyamatosan bővül évről-évre a Keszthelyi Kilométerek kínálata, annak ellenére, hogy a szokásos lista is elég széles: egyre több versenyszám, a jó kis expo, benne a KKM shop és számos kiegészítő program. Az idei újdonsággal a helyi egészséges termékeket felvonultató Biopiaccal az egészséges életmód szerelmeseinek szeretnénk újat mutatni.

Itt láthatod a galériában mi volt tavaly

Lubics Szilvi előadása a céltudatosságról

Január 23-án Lubics Szilvia tart előadást az alsópáhoki Kolping Hotelben. A jótékonysági céllal szervezett előadás belépőjeggyel látogatható, a belépőkből befolyó összeget a szálloda a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány javára ajánlja fel. Az előadás témája: Hogyan egyeztethető össze egy nagycsalád élete az élsporttal és hivatással? Céltudatosság a hétköznapokban és versenyszituációkban. Belépő: 1.500 Ft.

További információ

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom