Hírlevél - november 23.

 

 

 

Kedves [FULLNAME] !

Új kezdet, új lehetőségek, új célok. Így kezdtük el a KKM jövő évi versenyének a szervezését itt az ősszel. Az elmúlt 8 év tapasztalatait felhasználva, újragondolva ismét egy olyan futóversenyt szervezünk, ahova szívesen jönnek a sportolók, családtagok, nézők és a keszthelyi szurkolók. 2016-ban is mindenki velünk!

A KKM weboldalt, versenykiírást, nevezést itt találod

A 10 óra, az 10 óra...

Novemberben elindult a Keszthelyi Kilométerek 2016-os nevezése. Reméljük már vártátok a startot és örültök az újbóli 10.00 órás rajt időpontnak. Amire számíthattok, hogy minden tuti lesz, mint eddig mindig! Mindenkit várunk, minden programra, mindenképpen :-))

A teljes 2016-os programunk

 

Rajtlistáinkban már 100 fölött járunk

Megújult, egyszerűsödött nevezőrendszerrel segítünk futóinknak abban a fránya adminisztrációban, mert aki ma benevez, annak holnap már nem kell ... és egy szép ajándék hűtőmágnessel is dekorálhatja fridzsiderét.

Amire figyelj légyszi, hogy november 30-ig érvényesek a legjobb áraink. De ha a lehetőséget kihasználod, akkor szuper áron, szuper szolgáltatásban lesz részed! (A hűtőmágnes postán érkezik a számlával.)

Itt böngészheted kik neveztek már

Készülj egy profival Keszthelyen

Ha esetleg nem tudod, hogy kezdj bele, vagy csak tökéletesíteni szeretnéd a technikádat, akkor itt a remek alkalom: HÉTHELYI BÉLA diplomás futóedző tart szombatonként reggelente 7.00 - 9.00 óráig technikai futóedzéseket a gyenesdiási focipályán. Telefon: 20/621 38 32

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom