Hírlevél - május 29.

 

 

Kedves Hírlevélolvasó !

Túl a Keszthelyi Kilométeres pünkösdi hétvégén először is hasonló sikeres versenyzést kívánunk az UB és a Keszthely Triathlon indulóinak is, mint nálunk!

Jó idő, jó verseny, ügyes szervezőcsapat várta a futókat Keszthelyen, a KKM-es videó készülőben, úgyhogy Keszthely Kapitány hamarosan visszatér rajongóihoz.

Facebook oldalunkon olvashatod milyen jó kis versenyünk volt

Rajtolás buboréktengerben

A buborékok elszálltak, a Fő tér hamar tele lett, az új pálya jól vizsgázott és a Festetics kastély felújítási munkálatai is hamarosan befejeződnek.

Teljes eredménylistánkat itt találod

Galéria a keresgélőknek

Nálunk a fotók az elmúlt hétvége programjai szerint vannak leválogatva. A fotófalas képek a legjobbak, Keszthely Kapitány itt is domborított...

A képeket itt böngészheted

Szűrőprogram Keszthelyen sportolóknak is

Június 1-2-án CT készülékkel felszerelt mobil diagnosztikai állomás várja a keszthelyieket a Skálaköz parkolóban. Állapotfelmérés, komplex labor és EKG vizsgálat, mellkas CT, hasi ultrahang és légzésfunkció mérés található a 35.000,- Ft-os csomag árban. Bejelentkezés:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  címen és telefonon: 30/746-3073
Itt kinagyíthatod a szórólapot

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom