Hírlevél - május 7.

 

 

Kedves Hírlevélolvasó !

Keszthely Kapitány népszerűsége nőttön nő, folyamatosan találkozhatsz vele az ország nagyobb versenyein és facebook oldalunkon is gyűjtögeti szorgalmasan a like-okat. De mégiscsak a pünkösdi hosszú hétvégén lesz szuperhősünk a legaktívabb, hiszen hazalátogat az Intersport Keszthelyi Kilométerekre.

Nálunk mindenképpen a családé a főszerep ... úgyhogy 18 gyerek futammal és 2,5 és 5 km-es rövid versennyel egészítjük ki a félmaraton és maraton kínálatát. Aztán lesz még gombóc parti, Compact Disco koncert, Varázshangok Gyereksarok és Várkert Pihizóna. Így hát a nyár velünk kezdődik. Előnevezésünk május 10-én záródik, itt eléred az online nevezőrendszert

www.keszthelyikilometerek.hu

Keszthely Kapitány felépült Hévízen

A sérülés olyan dolog, ami mindenkit utolér előbb vagy utóbb. A rehabilitáció pedig az a dolog, amire egy, az egészségére adó ember eljár. Ebben a gyógyulási folyamatban pedig nem is találhatnánk autentikusabb partnert a környéken, mint a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház.

Itt azok a jófej cégek, akik segítik a KKM-et 2015-ben

Rajthoz állt a Vivicittán, indul a Borvidéken

Érkezik, jön, bíztat, segít, fotózkodik.... mint egy igazi szuperhős. Találkozhattál vele a két héttel ezelőtti Vivicittán és összefuthattok a hétvégi szekszárdi Borvidéken is. Ne fogd vissza magad, nyugodtan szólítsd meg, hiszen a dombok között is elkel a segítség. A Keszthelyi Kilométereken azért a szervezői csapat is számít Keszthely Kapitányra, bízunk benne, hogy szuperhősünk minden elrendez, minden akadályt megszüntet.

KKM sportszár neked is!

CEP kompressziós sportszár akció a dunafit.com oldalán! Legyen egyedi a CEP szárad !!! Kérd KKM logóval!!! Rendelési infók és további információ: Minden sportszárhoz 1 db High5 Isogélt és 1 db 1500,- értékű kupont kapsz ajándékba, mely levásárolható 5000,- értékű High5 termék vásárlása esetén!!! És a CEP hasonlóan ott lesz a keszthelyi RunnerExpon, mint a High5.

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom