Hírlevél - április 19

 

 

Kedves Hírlevélolvasó !

Előszöris gratulálunk minden futónak, aki a mai napon a Vivicittán rajthoz állt, többek között Keszthely Kapitánynak is. Közeleg a pünkösd és a nyár velünk, a Keszthelyi Kilométerekkel fog kezdődni, így már bizonyára érdekel milyen érmet kapsz nálunk és milyen újdonságokkal várunk a pünkösdi hosszú hétvégén. Minden aktuális infó már megtalálható oldalunkon.

www.keszthelyikilometerek.hu

A keszthelyi futóverseny érme is elkészült.

Egyéni és váltó versenyzőink ezt a KKM érmet kapják nyakukba és mindezt a befutó színpadon... A váltó és páros versenyzők a váltóterület elhagyásával kapják meg befutócsomagjukat és érmüket, míg az utolsó csapattag a színpadra érkezve kapja érmét, hasonlóan, mint az egyéni versenyzők. A KKM érem szokás szerint évek óta a Kreisz&Macy design munkája, valódi hazai, minőségi érem.

Online nevezésünk hamarosan záródik, itt nevezhetsz

2,5 és 5 km-es sprint verseny

Érdekelnek a rövidebb távok is? Netán atlétika edzésre jársz, elmúltál 11 éves és kinőtted a gyerek futamokat? Vagy mostanában kezdted és a 10,5 km még túl sok lenne... Akkor vasárnap délelőtt neked találtuk ki 2,5 km-es és 5 km-es különálló futamainkat a Keszthelyi Kilométereken!

Itt láthatod merre mennek a sprint futamok

Családi futófesztivál a KKM

Ugye nem egyedül jössz versenyezni, mert nálunk a családé a főszerep? A sportos apukák és anyukák mellett várjuk a gyerekeket, feleségeket és férjeket is. Mert a Keszthelyi Kilométereken nemcsak szurkolni tud a család. Nálunk lehet szökőkútban fürödni, babzsákon pihenni, pléden heverészni, békát fogni a part tavában, társasozni a gyereksarokban, buborékot hajkurászni a téren. Gombócot tömni a tésztapartin, koncerten csápolni az első sorban, mexikói kajákat enni a befutónál, kávézni a játszótér mellett.

Programok a tutira menőknek

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom