Hírlevél - április 13.

Kedves Hírlevélolvasó!

Elkészült az eddigi leggyorsabb Intersport Keszthelyi Kilométerek pálya, így mindenki örülni fog a pünkösdi keszthelyi futóversenyen, akár egyéni rekordokat is futhatnak majd a versenyzőink. Széles, lezárt utak, egyszerű vonalvezetés jellemzi az aránylag kevés fordulót és kanyart tartalmazó 10 és fél kilométeres körpályát.

És mi lesz, ha még Keszthely Kapitány is segíteni fog! Meglesz az eddigi legjobb idő!

Az eddigi leggyorsabb KKM pályát nézheted itt meg!

Hamarosan záródik az előnevezés!
Aki sorban akar állni a versenyirodában, az nyugodtan várjon... Nincs limitálva a versenyünk, így nálunk a helyszíni nevezés évről-évre csúcsokat döntöget. Ha gyorsabb ügyintézést szeretnél, ne gondolkodj tovább.

Inkább nevezek még most

Érem a mi szuperhőseinknek

Akik már versenyeztek nálunk azok tudják, hogy a Keszthelyi Kilométerek érmei nem akármilyenek. Hazai gyártótól készülnek különleges érmeink a beérkezőknek akár egyéniben, akár váltóban futnak.

A Keszthely Kapitányos képregényes feeling most a medál szalagjában bukkan fel, így a célba érkező szuperhőseink egy újabb szép darabbal gazdagodhatnak.

Nézd meg az előző évek érmeit és pólóit

Akcióban a Nike futóruhák az Intersportban

Expónkon minden évben különleges kedvezmények várják versenyzőinket az Intersport sátrában. De addig is felújítható a tavaszi ruhatár, hiszen Nike futó ruházatra szuper akció található a keszthelyi, szombathelyi, nagykanizsai és zalaegerszegi üzletekben. 2 termék vásárlása esetén az olcsóbb termék féláron kapható meg.

További Intersport infók

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom