Hírlevél - április 6.

Kedves Hírlevélolvasó!

Ennek aztán örülni fog minden futó, mert az idei pünkösdi Intersport Keszthelyi Kilométerek pályája igazán gyorsra sikerült ... nem hiába a nyúl hozta meg Húsvétra! Az eddigi legegyszerűbb vonalvezetésű  félmaraton, maraton pálya tele van széles utakkal és aránylag kevés fordulóval. Még egy vasúti átjárót is szétbontunk, csak hogy elégedettek legyenek indulóink. Így tuti biztos, hogy mindenki, aki rajthoz áll Keszthelyen itt fogja a legjobb idejét futni.

Nézd meg az eddigi leggyorsabb KKM pályát!

5 hét az előnevezés zárásáig, nehogy lemaradj!
Mindjárt indul a visszaszámlálás és a KKM látványos lesz az biztos! Folyamatosan bővül a rajtlistánk a félmaraton, maraton és váltó versenyszámokban és az új 2,5 és 5 km-es futamokban is.

Versenykiírás és nevezés a weboldalról

Bemutatkozik a keszthelyi futóverseny szervezőcsapata

Na jó, vannak emberi tagjai is csapatunknak, pusztán Facebook gurunk kerüli a nyilvánosságot.

A többiek felfedik valódi arcukat, őket kell dicsérni többek között, ha szuper a Keszthelyi Kilométerek versenyirodája, ha például jók a fotók, ha tetszik a speaker, vagy ha lelkesítő a zene a pályán. Csapatunk további tagjai (több mint százan) egyelőre még csak lélekben készülnek, de már izgatottan várják a pünkösdi hétvégét.

Ők már javában dolgoznak a KKM csapatban

Keszthely Kapitány a Vivicittán

Szuperhősünk nemcsak Keszthely környékén megtalálható, hiszen április közepén  Budapesten a Vivicittán is rajthoz fog állni. Szívesen fotózkodik futó társaival, küld erőt, ha felismeritek és gyorsít benneteket, ha nevén szólítjátok.

A legtöbb Kapitányos hírt Facebook oldalunkon találod

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom