Hírlevél - december 2.

Keszthelyi Kilométerek hírlevél

KKM Hírlevél

Keszthelyi Kilométerek, félmaraton, maraton, váltók
2015. május 23-24. Pünkösd

 

2014. december 2.

Kövess minket facebookon is: facebook


Kedves Hírlevél olvasó!

2015-ös szlogenünk nem hiába a következő: A nyár velünk kezdődik! De tényleg..., futószezon ide, vagy oda a jövő nyár is bőven tartogat lehetőségeket a futásra. A Keszthelyi Kilométerek mindig is nyárindító futóverseny volt, most pedig május 23-24-én a pünkösdi hosszú hétvégén a Balatonnál velünk startolnak a KKM szuperhősei. Nálunk Te is annak érezheted majd magad, ha voltál már a Keszthelyi Kilométereken akkor azért nem hiányozhatsz, ha pedig még soha, akkor főleg nem hiányozhatsz!!!


De miért éppen délután?

A Keszthelyi Kilométerek 2015-ös rajtja délután 16.00 órakor indul! Biztosan néhányan feltettétek a "De miért éppen délután?" kérdést erre a nem éppen szokványos időpontra. De a következő érvek biztosan meggyőznek: először is elkerülöd a KKM-en elég szokványos déli nagy meleget. Balatoni naplemente vár a pályán, ami igazán ritka pillanat egy futóversenyen. Bioritmusodnak biztosan nem lesz szokatlan az időzítés, hiszen valószínüleg különben is legtöbbször délután edzel. Orvosaink örülni fognak, mert dehidratált versenyzők alig lesznek délutánra. Ja és korán sem kell kelni... Mi mindenképpen emlékezetessé tesszük a Keszthelyi Kilométereket, hiszen lampionokkal, gyertyafényes díszítéssel készülünk. Szóval, ha különleges versenyre vágysz, akkor Keszthelyen a helyed pünkösdkor. 


Keszthelyi Kilométerek hírlevél

Edzésnaplót hoz a mikulás

Mi mindig is extrán megajándékoztuk a korán nevező versenyzőinket. Így most is kedveskedni szeretnénk azoknak, akik december 31-ig leadják regisztrációjukat. Edzésnaplót küldünk postán, melyben átláthatóan tudod vezetni az edzéseket és a versenyeket. A számok nem fognak hazudni, így a havi összesítések mutatni fogják, mennyi időt szánsz a felkészülésre. Barátoknak vagy futótársaknak is jó kis meglepetés, igazi futós ajándék.


cikk3

Délelőtt 2,5 és 5 Km-es Sprint futamok

Bővülnek a KKM versenyszámai, szélesedik a kínálatunk. Sprint futamjainkra várjuk a rövidebb távok szerelmeseit, a fiatal atlétákat, a mostanában kezdőket és akiknek a váltóinkban a 10,5 km még túl sok lenne... Fanatikus futóink férjeinek és feleségeinek is szánjuk ezeket a távokat, amelyek szuper indításai lehetnek egy későbbi félmaratonnak, majd maratonnak. Ugye milyen jó, hogy kitaláltuk 2,5 km-es és 5 km-es különálló futamainkat, segíts a családtagoknak a felkészülésben!