Hírlevél - december 29.

 

 

 

Kedves Versenyzőnk !

Használd ki a következő 3 napot, ami még a decemberből hátravan, hiszen kedvező nevezési díjaink januártól emelkedni fognak. A 10. Jubileumi Intersport Keszthelyi Kilométerek kihagyhatatlan lesz, különleges hangulatával válik a te sikereddé, a te ünnepeddé!

Mindig is jó volt az ár - szeretnivalóság arányunk

Szeretnéd kihasználni a korai döntésed eredményét? Igen, ezek azok a korai, nagyon kedvező nevezési díjak, melyekkel a szervezők honorálják elköteleződésed. Mi azért abban bízunk, hogy futóink szeretik és nagyon várják a KKM-et és minden évben ott akarnak lenni Keszthelyen, ezért is adják le időben a nevezésüket. Az Intersport Keszthelyi Kilométerek a régió egyik legszeretnivalóbb futóversenye, melyről nem akar senki sem lemaradni.

2016-os igen kedvező árainkat itt találod

 

Készülj edzéstervvel pünkösdig a KKM-re

Aki komolyan gondolja ezt a futás dolgot, az már biztosan próbált segítséget kérni az edzései felépítésében. Aki még az elején tart és a KKM-en szeretne részt venni az első futóversenyén, netán nálunk futná le az első félmaratonját, vagy maratonját, nekik ajánljuk oldalunkon található edzésterveinket. A választék bőséges, a siker garantált lesz. Tudod, a te sikered, a te ünneped!

Válasz hozzád illő edzéstervet

Első ajándékunk a KKM % kártyásoknak

INGYENES ajándék nvezéssel szeretnénk 2016. december 14-31-ig meglepni korábbi versenyzőinket, akik már rendelkeznek KKM % kedvezménykártyával és szeretnék Keszthelyre csábítani futótársaikat is. Hogyan tudsz részt venni az akcióban, mi a teendőd? Először is gyűjtsd össze 5 barátodat, futótársadat akik EGYÉNI versenyszámban szeretnének a Keszthelyi Kilométereken indulni, így a Te nevezésed INGYENES lesz!

MI a további teendőd itt találod

Hírlevélről való leiratkozáshoz, kérjük kattintson ide. - Leiratkozom