Hírlevél - május 3.

Keszthelyi Kilométerek hírlevél

KKM Hírlevél

Keszthelyi Kilométerek, félmaraton, maraton, váltók
2014. június 7-8. Pünkösd

 

2014. május 3..

Kövess minket facebookon is: facebook


Kedves Hírlevél olvasó!

Szinte egy hónappal a pünkösdi Keszthelyi Kilométerek előtt pár újdonságról írunk neked. Folyamatosan bővül weboldalunk, reméljük a facebookon is figyelemmel kísérsz minket és látod azt a sok-sok viccest hírt, amivel a KKM-re csábítjuk a futókat. Sok újdonságot, élményt és vidámságot ígér ezévi versenyünk, melynek témája a szervezőcsapat munkája. Mert mi azt gondoljuk, hogy "Te csak fuss... a többi a mi dolgunk!"


Szervezőink kicsit másképpen...

lyen bemutatkozó fotókat, még biztosan nem láttál... Bohókás galériánkban láthatod az egyes feladatkörök felelőseit, akik lelkesek, kedvesek és persze vidámak nagyon. A verseny hétvégéjén dolgozó KKM csapatunk közel 180 fős, őket részletesen a versenyt követő képgalériában és kisfilmben fogjuk bemutatni. A Keszthelyi Kilométerek alkalmával fekete pólót viselünk majd és persze minden versenyzőnek szívesen segítünk :-)) Itt nézheted meg a teljes KKM kollekciót!


cikk2

A keszthelyi pálya és a versenyközpont

A Keszthelyi Kilométerek pályája híres arról, hogy minden évben tartogat valamilyen újdonságot. Most sem hazudtoltuk meg magunkat, hiszen tényleg változott a pályánk vonalvezetése, egyszerűsödött a vonala. Mondjuk azt, hogy gyorsabb lett... A Fő téri rendezvényközpontunk is tartogat meglepetéseket, hiszen például a Várkert Pihenőzónával a beérkező futóinkat akarjuk kényeztetni. Új, sokkal komfortosabb váltózóna fogja várni az egyre bővülő váltó mezőnyünket, na  és ne feledkezzünk meg a befutófolyosóról a célról, mely ismét a színpadon lesz található.
Pályatérkép és versenyközpont


cikk3

Mutatós a rajtlistánk, sokan leszünk

Egyre bővebb, színesebb a rajtlistánk, hiszen az ország minden tájáról jönnek hozzánk a versenyzőink. Félmaratonunk és maratonunk egyéniben, 2-es és 4-es váltóban is lefutható, emiatt családok, komplett baráti társaságok töltik nálunk a pünkösdi hosszú hétvégét. A szombat délutáni gyermek futamaink, melyen közel 800 kisgyermek fog rajthoz állni, igazi kihívás lesz a család kisebb tagjainak. Majd Gombóc-party és Lubics Szilvi élménybeszámolója szórakoztatja az érdeklődőket a futóversenyt megelőző este.
Itt megnézheted a rajtlistát!