Hírlevél - január 23.

Keszthelyi Kilométerek hírlevél

KKM Hírlevél

Keszthelyi Kilométerek, félmaraton, maraton, váltók
2014. június 7-8. Pünkösd

 

2013. január 23.

Kövess minket facebookon is: facebook


Kedves Hírlevél olvasó!

A közelgő havas hétvége előtt, mi már a pünkösdi Keszthelyi Kilométerek újdonságairól írunk neked. Egyesületünk, nemcsak a versenyünkre invitál, hanem folyamatosan megjelenő cikkeinkkel és előadásainkkal is segítjük a versenyszezon előtti felkészülésed. Az év elejétől elindult nyereményjátékban pedig "csak" Las Vegas a cél.


Előadásunk a sportolók táplálkozásáról

Szakértőket hívunk Keszthelyre, hogy segítsük a felkészülést a versenyszezonra.  Első előadásunk címe: Sport és táplálkozás, gyakori tévhitek a sportolók étkezéséről, melyet Kovács Ildikó az "év dietetikusa 2010-ben" cím birtokosa, londoni olimpikon úszók, kajak-kenusok és judósok tanácsadója tart. Az ingyenes előadás február 6-án csütörtökön a Kossuth utcai John's Pubban 19.00 órától kezdődik. Egyesületünk TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1317 számú, Hobbysport szakértő segítséggel című pályázata keretében összesen 5 előadás fog elhangozni, melyre a keszthelyi és környéki sportolókat, egyesületeket és edzőket várjuk. Nézd meg kik a további előadók!


cikk2

Bőven 300 fő felett

Javában megy a nevezés, közeledve a legfontosabb január 31-ei dátumhoz, mely a legkedvezőbb nevezési díjakkal való nevezést zárja le. Rajtlistánk gyarapodik szépen 4,5 hónappal a Keszthelyi Kilométerek előtt, már jócskán 300 fő felett járunk. Itt böngészheted a rajtlistát.


cikk3

Futazás velünk Las Vegasba!

A Futazás.hu  jóvoltából egy nyereményjátékba kapcsolódott be a Keszthelyi Kilométerek. Fuss egy barátoddal, ismerősöddel két félmaratont 2014-ben és ha szerencsések vagytok eljuthattok akár Las Vegasba is, ahol egy hatalmas buli, a Rock ’n’ Roll Las Vegas Marathon vár majd rátok! Az utazás, szállás és a fődíj részét képező nevezés költségeit a szervezők állják. Akár Las Vegasból is közvetíthettek, a helyszíni tudósítóink lehettek és beszámolhattok a versenyről. Fuss Las Vegasba!