Hírlevél - december 5.

Keszthelyi Kilométerek hírlevél

KKM Hírlevél

Keszthelyi Kilométerek, félmaraton, maraton, váltók
2014. június 7-8. Pünkösd

 

2013. december 5.

Kövess minket facebookon is: facebook


Kedves Hírlevél olvasó!

A közelgő havas hétvége előtt, mi már a pünkösdi Keszthelyi Kilométerek újdonságairól írunk neked. Egyesületünk, nemcsak a versenyünkre invitál, hanem folyamatosan megjelenő cikkeinkkel és előadásainkkal is segítjük a versenyszezon előtti felkészülésed. Az év elejétől elindult nyereményjátékban pedig "csak" Las Vegas a cél.


Edzésnapló a Karácsonyfa alá

Szokásos ajándékunk most is eljut a Karácsonyfák alá. Idén is készítettünk korai nevezőinknek edzésnapló füzetet, melyben vezethetik edzéseiket és versenyeiket. Persze tudjuk, hogy sokan online írjátok mindezt nagyon helyesen, viszont biztos van edzőtársatok, barátotok, aki örülne nagyon ennek a naplónak. Ezért mi Karácsonyig postázzuk mindenkinek.


cikk2

Szerezd meg! Eddigi érmeink és pólóink a weben.

Nem kínai, az tuti.... A mi versenyünkön kizárólag hazai készítésű érmet kaphatsz, ami elég ritka manapság. Van súlya, gyönyörűen kidolgozott és a szalagja is mutatós. 2014-től egyéni és váltó versenyzőink egyaránt kapnak befutóérmet.

Ha van kedved honlapunkra felkerülni, akkor várjuk a Keszthelyi Kilométerek 2010, 2009, 2008-as éveinek póló és érem képeit. Ide küldheted nekünk:  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. .
Szerezd meg a következőt a kollekciódba.


cikk3

December 15. az első határidőnk!

Mivel nevezésünk elindult, jönnek a nevezési határidők is. Ha Pünkösdi ünnepek, akkor Keszthelyi Kilométerek is... Hosszú hétvége, június 7-8-ai dátummal, igazi nyárindító hangulatnak ígérkezik. Ha tervezed a jövő évi versenyeidet, ezt ne hagyd figyelmen kívül, hiszen jöhet a család, a barátok, Keszthelyen nem fogtok unatkozni. Aztán, ha tényleg tetszünk neked, akkor annál már csak a nevezési díjak fognak jobban megtetszeni.
Itt éred el az online- nevezőrendszert