Hírlevél - október 31.

Keszthelyi Kilométerek hírlevél

KKM Hírlevél

Keszthelyi Kilométerek, félmaraton, maraton, váltók
2014. június 7-8. Pünkösd

 

2013. október 31.

Kövess minket facebookon is: facebook


Kedves Hírlevél olvasó!

Reméljük sokan várjátok már a november 1-ét, mikor elindul a nevezés az immár 7. alkalommal megrendezésre kerülő Keszthelyi Kilométerek futóversenyre. Az idei év is számos újdonságot, meglepetést tartogat.


Érem a váltócsapatok tagjainak is!

Az idei év egyik újdonsága, hogy célba érkezéskor minden egyéni és váltó versenyző frissítőcsomagot és ÉRMET kap, azaz a váltó versenyszámok csapattagjai is! Évről évre különleges érmekkel jutalmazzuk futóinkat, érdemes lesz az ideiért is rajtvonalhoz állni ... vagyis befutni :)
nézd meg az előző évek érmeit itt


cikk2

Legkedvezőbb nevezési díj december 15-ig!

Ma még csak a nevezési tudnivalókat találod meg az oldalon, de november 1-én már nevezhetsz is a versenyre a jól megszokott online rendszerben vagy a letölthető nyomtatványokon. December 15-ig van lehetőséged a legkedvezőbb díjjal nevezni, 
itt találod a nevezést


cikk3

Rajtzónák

A 2013-as versenyen 1250 fővel rajtolt el a mezőny. A gördülékeny rajtoltatás miatt 2014-től zónákat alkalmazunk a rajt során. Már az előző versenyen is ki voltak helyezve a zónák tartományai, de az idei versenyen kötelező is lesz a megadott zónába való elhelyezkedés. Nevezéskor meg kell adnod a tervezett időt az egyéniben versenyzőknek, illetve váltók esetében az első csapattag várható idejét. 
itt találod részletesen a rajtzónákat