2016:A Batz egyedi talpbetét rendszere a KKM-en

A Batz egyedi talpbetét rendszere először futóversenyen! A futás és a láb elválaszthatatlanságának jegyében a Batz Manufaktura csapata – történetében először – úgy döntött, hogy bemutatja forradalmi egyedi talpbetét rendszerét a futótársadalom krémjének, a leginkább egészségtudatos szabadidős sportot űzőknek.

 

A rendszeresen félmaratont vagy maratont futóknak nem kell külön bemutatnunk milyen terhelés éri a futóműveiket, ám valamire mégis fel kell hívnunk a figyelmüket.

Az aszfalton futás talán legkárosabb mellékhatása a térd és a boka igen erőteljes túlterhelése, melyet a csillagászati áron beszerezhető zseléstalpú futócipők viszonylag hatékonyan képesek tompítani, ráadásul elhanyagolható súlyuk miatt nagymértékben hozzá tudnak járulni a kiváló eredmények eléréséhez. Ezzel egyidőben ugyanezek a lábbelik igen-igen károsan elkényelmesítik a talp izmait elősegítve a  csontok elmozdulását így a bokasüllyedés, harántsüllyedés, derékfájdalom, haránt fájdalom kialakulását. Magyarán mondva az e sportot űzőknek különösen fontos a normális talpberendezés, amihez gyakorlatilag elengedhetetlen a Batz egyedi talpbetétjének viselése a sporttevékenységen kívül. Számukra szeretnénk egyszerűen elérhetővé tenni az egyedi talpbetét gyártásához elengedhetetlen számítógépes talpvizsgálatot és talpfelmérést, amit a jeles rendezvényen a keszthelyi Fő téren, a Vajda János Gimnázium és a Városi Színház között felállított Batz sátorban vehetnek igénybe az érdeklődők. Mivel az egészségtudatos életmódot és a megelőzést különösen fontosnak tartjuk, így vállakozásunk beszáll a legnépszerűbb versenyszámok díjazásába. A félmaraton és a maratonfutás győztesei – hölgyek és urak egyaránt – az egyéb díjak mellett egy-egy pár Batz egyedi talpbetétet kapnak, amelynek talpfelmérését és talpvizsgálatát akár a verseny helyszínén, akár valamelyik Batz egyedi talpbetét ponton - https://egyeditalpbetet.batz.hu/hol-talalom/ - elvégzik munkatársaink. Reméljük valamennyi díjazott – és persze mindenki más – megelégedéssel használja majd termékünket. Jó eredményt és jóleső fáradtságot minden versenyzőnek valamint jó szurkolást kíván a nézőknek a Batz Manufaktura! A talpbetéttel kapcsolatban minden egyéb információ: https://egyeditalpbetet.batz.hu oldalon található.

KKM / Intersport Keszthelyi Kilométerek
félmaraton, maraton, váltók
Keszthely, 2018. május 19-20.

Névadó szponzor

Kiemelt támogatók

Társszponzorok